Loading

Tijdens de winter van 2018 / 2019 hebben wij de appartementen opgefrist en ingericht. sinds 26 april 2019 zijn onze appartementen, waaronder het toren appartement, weer te boeken. Met veel plezier zullen wij u ontvangen op deze prachtige kasteelhoeve.

Boekingen kunnen via Booking.com worden gedaan. Ook kunt u een reserveringsaanvraag doen via ons contactformulier of rechtstreeks aan qlm@qlmservices.nl. De rechtstreekse reservering is pas definitief nadat wij de reservering hebben bevestigd en het bedrag van de reservering is betaald via overschrijving. Voor rechtstreekse boekingen ontvangt u altijd 10% korting ten opzichte van de prijzen op Booking.com.

Het toren-appartement is gelegen op een bijzondere plek in het kasteel en is onlangs gerenoveerd. De oude broodbakoven is nu een slaapkamer en de ramen zijn gemaakt in de voormalige schietgaten. De toren heeft twee ingangen zowel vanaf de rechterkant of via de achterkant. Het appartement heeft een woonkamer met keukenhoek, dubbele slaapkamer, badkamer met aparte douche en toilet.

Wat u moet weten vóór uw aankomst:
 
Het Sibberhuis is rookvrij.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor alle gasten.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Voor alle reserveringen gelden onze annuleringsvoorwaarden.
 
Aankomst-en vertrektijden
Het appartement is beschikbaar vanaf 16:00 uur. Inchecken tot 20 uur. Wij nemen 1 week voor aankomst via mail contact met u op voor uw aankomsttijd.
Uitchecken uiterlijk om 10 uur op de dag van vertrek.
 
Prijzen
Al onze prijzen zijn gebaseerd op minimaal twee overnachtingen voor twee personen en zijn inclusief toeristenbelasting en 9% BTW. Neem contact op voor de actuele prijs.
Voor verhuur langer dan 7 nachten maken wij een offerte. Hiervoor kunt u contact opnemen via onze contactgegevens.
 
Algemene leverings-, betaal- en annulering van toepassing.
 
Reserveren en annuleren
De boeking is pas volledig indien het volledige boekingsbedrag is betaald. Er gelden geen annuleringskosten tot twee weken voor de gereserveerde datum en de volledige betaling zal in dat geval worden gerestitueerd. Indien u om welke reden dan ook binnen 2 weken moet annuleren bent u vrij om de reservering aan een ander over te dragen.