Loading

Het Sibberhuuske is een prachtige en intieme trouwlocatie. Wij stellen de kasteelhoeve dan ook met ontzettend veel plezier open voor de huur van de locatie voor evenementen. Omdat wij enkel de locatie verhuren heeft het toekomstig bruidspaar de mogelijkheid hun dag geheel naar eigen inzicht in te vullen.

Zo zijn er trouwfeesten waarbij het bruidspaar met vrienden en familie alles zelf invullen, maar ook stellen die dit uit handen geven aan een wedding- of eventplanner. Wij kunnen u hierin adviseren.

Van de grote mergelschuur tot en met de buitenplaatsen, het is allemaal inbegrepen. Zo vinden de meeste ceremonies plaats op de charmante binnenplaats. In de gemeente Valkenburg aan de Geul kan de plechtigheid bijna op elke openbare plaats in de gemeente plaats vinden. Zie hiervoor de site van de gemeente: http://www.valkenburg.nl/digitaal-loket/trouwen-in-valkenburg_41583/

Naast de monumentale ruimtes zijn in de huurprijs inbegrepen het cour appartement met 2 slaapkamers voor 4 personen en het toren appartement voor 2 personen. Daarnaast bieden wij optioneel de kamer boven de poort en extra slaapplaatsen op de zolder aan.